Home
2021. december 7. kedd |h k sze cs p szo v
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
 
November 22. hétfő
10. Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál
Helyszín: Művész Mozi - Puskin Mozi - online Távmozi
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!
Belépő: 1600 Ft, db

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.
ZSIFI10. A RENDEZŐI VÁLTOZAT.
 
Hihetetlen, de 10 évesek lettünk!
 

A Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál már 10 éve nevettet meg, gondolkodtat el, ad témát éjszakába nyúló beszélgetésekhez zsidókról és nem zsidókról, identitásról, a világról, melyben élünk. És mivel ez a tizedik, a fesztivál még az eddigieknél is több, izgalmasabb és nem utolsósorban hosszabb lesz – ez lesz a mi rendezői változatunk.

A 10 év alatt a ZSIFI Magyarország kulturális unikumává fejlődött, s nemcsak a hazánkban élő zsidó közösség, hanem a zsidó kultúra iránt érdeklődő társadalom is körében is egyre népszerűbb. ZSIFI-re járni menő!

És bár a tavalyi évben a fesztivál az online térbe költözött, ez cseppet sem vette el senki kedvét, sőt, rekordnézettséget ért el az esemény. Így ezt a tizedik, jubileumi ZSIFI-t egyfajta hibrid módon, moziban és online is rendezzük, hogy azok számára is elérhető legyen, akik nem tudnak a budapesti mozikba eljutni. S mivel a filmeket kivétel nélkül eredeti nyelven, feliratozva vetítjük, így a hazánkban lévő külföldi nézők is élvezhetik filmjeinket.

1. HÉT: OFFLINE – a filmek egy héten keresztül a Művész és a Puskin moziban láthatóak

2. HÉT: ONLINE – a filmeket a tavaly már megismert módon, a Művész Távmozi segítségével otthonról, online lehet megnézni.

Külön büszkeség, hogy a fesztiválon mutatkozik be Mundruczó Kornél Evolúció című régóta várt filmje – a ZSIFI 10 éve alatt ez az első magyar nyitófilm!


A filmfesztivált az egyéb zsidó kulturális kísérőprogramok teszik még színesebbé. Szakmai beszélgetések, fórumok, zsidó városi séták, változatos gyerekprogramok váltják egymást a ZSIFI napjai alatt.

Gyere, és nézd végig a rendezői változatot!
 

 A 10. Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál filmjeire és kísérőprogramjaira a jegyek november 11-től megvásárolhatók a www.zsifi.org oldalon, illetve a Művész és a Puskin mozik weboldalán.
 
10. Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál
2021. november 22. - december 5.
Puskin mozi, Művész mozi, Távmozi


A fesztivál fővédnöke Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere
 
A rendezvény fő támogatói: a Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány, az American Jewish Joint Distribution Committee (JDC), a Thalheimer család, a Német Szövetségi Köztársaság Nagykövetsége, valamint Izrael Állam Nagykövetsége.
 
 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le a fesztivál híreiről!
 
Belépő: 1600 Ft,