Barion Pixel

Home
2022. augusztus 8. hétfő |h k sze cs p szo v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
 
November 17. szombat, 17:00 - 20:00
A "Biztonságos sziget" és a hang
Előadás és workshop Bauer Andreával
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!
Belépő: 3500 Ft, db

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.

Művészeti, művészet - pszichológiai és zeneterápiás aspektusokat érintve (ADHD és Autizmus specifikumokra is kiterjedő), mindennapi életünk ritmusában.

Az előadás Bauer Andrea: "Emlékezés a lélek hangjára" című írása és Roman Polanski: „A Zongorista”c. film nyomán született.
 

A biztonságos szigetünk, a megnyugvásunk felemelő pillanata. Általa a mindenség jut kifejezésre. Hirdeti a létet, sugallja a fontosságot. Termőtalajt biztosít, és a végtelen lehetőségek megnyílásával, a nyugalom áhítatában segít minket. Lecsendesíti, megnyugtatja az izgatott elmét - vagyis a tudatot - azáltal, hogy optimális fizikai és szellemi egészséget nyújt. Fellazítja, illetve megszünteti a szorongást és a közös - mindenkire vonatkozó - gyökerét rejti egy óvó védő állapotnak. Egyesít és kapcsolatba hoz a magasabb szintű énünkkel, és a magasabb szintű tudatosságunkat hívja elő belőlünk. Hogyan válhatunk képessé minderre? Miként segítheti - e teremtés folyamatát a hangunk? Milyen szemlélet az, amely az ön - reflexivitás, az önérzékelés fejlesztésével lehetséges, és a zenén keresztül egy olyan világba kalauzol minket, ahol mintha megállna az idő. Élvezem, hogy élek, hogy én vagyok a zene lüktetése, a hang, a hűvösség, a porszemek a levegőben. A súlytalanság édes érzése tölt el, és az idő elmosódik.

SZAKEMBEREK, SZÜLŐK, GONDOZÓK RÉSZÉRE
         
Bauer Andrea énekművész, operaénekes, zeneterapeuta és sémi filológus vagyok. Az „Együtt Veled” Alapítvány kutatási ösztöndíjának támogatásával zeneterapeutaként, emellett klasszikus előadói művészetem indíttatott arra, hogy foglalkozzam a mindenhol jelen lévő létezés alapjával a légzéssel, és a kifejezés eszközével, a hanggal. A létezés, a gyógyítás és az alkotás az, amely e művészi gyermek előadás kidolgozására ösztönzött engem. A program tartalmaz a művészi kifejezés mellett terápiás, oktatási attitűdöket is. Az eddigi művészi előadásaink szintén tartalmazták az említett profilokat. A legutóbbi előadásunk „Belső béke, csend, avagy a teremtés folyamata” címet, ezt követő előadásunk a „Az ősanyánk éneke és a férfi a remény kapujában” címet viselte.
A 2017-es Zsidó Nyári Fesztiválon pedig a „Lélek hangja”című meditációs előadó művészi koncertünk volt hallható.
 
Az esemény a MAZSÖK és az Együtt Veled Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.                 

                          
 

 

Belépő: 3500 Ft,