Az idén december 12-én kedd este köszönt be az egyik legkedveltebb történelmi emléknapunk, a Hanuka ünnepe. Ettől kezdve nyolc napon át, esténként meggyújtjuk a 8 + 1 ágú gyertyatartón, a hanukai menórán a színes gyertyákat, minden este eggyel többet, mert „szent dolgokban mindig csak növekedni szabad”. Megajándékozzuk egymást, különösen a gyermekeket, s a család együtt tölti az estéket, vacsorával, játékkal, kedves beszélgetéssel. :)
 
Hanuka minden napján 17:30-kor közös gyertya gyújtás a Bálint Házzal.
Vasárnap a Családi Hanukán gyújtunk.
Hétfőn a lángot Borgula András is velünk lesz mint lángmester.
A gyertyagyújtás helyszíne a szokásos: a Révay utcában várunk Titeket a Ház előtt.
 


 

Április 23. vasárnap, 17:00 - 18:00
Fegya és barátai - zenés pódium est
Vendég: Dunai Tamás
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!
Belépő: 1500 Ft, db

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.
A HETI TV programsorozatának házigazdája Jávori Ferenc Fegya zeneszerző, a Budapest Klezmer Band vezetője és kitűnő zenésze Dunai Tamás színművészt hívta meg egy kötetlen, jó hangulatú találkozóra. 
 
"Magyarországon nagyon sok kitűnő művész büszke arra, hogy énekelte a Ha én gazdag lennék c. számot, a Hegedűs a háztetőn című musical híres dalát. 
De csak Dunai Tamásnak sikerült ezt a világhírű dalt héberül előadnia, méghozzá Izraelben, a Budapest Klezmer Band kíséretében, hatalmas sikerrel.  
Azóta Tamás a zenekarunk tiszteletbeli tagja, sőt, azt szoktuk mondani,  jelképesen ,betért' hozzánk!"
 
Ha kíváncsi a kedves közönség, hogy mi köti össze Jávori Ferenc Fegyát és Dunai Tamást ezen a nagyszerű élményen túl is, érdemes meghallgatni beszélgetésüket és közös zenélésüket a Bálint Házban, ahová mindenkit nagy szeretettel várunk! 
 
Felhívjuk a kedves közönség figyelmét, hogy az estről a HETI TV nyilvános felvételt készít, amelyet későbbi időpontban műsorára tűz. 

Szervező: Kultúr Produkciós Iroda Nonprofit Kft.  

Online jegyvásárlás - Helyfoglalás érkezési sorrendben
Fotó: Bácsi Róbert

 

Belépő: 1500 Ft,