Home
2021. december 7. kedd |h k sze cs p szo v
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
 
Szeptember 22. vasárnap
Judafest Utcafesztivál 2019
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.
Idén is visszatér az elmúlt évek legnépszerűbb magyarországi városi fesztiválja, a Judafest: ezúttal ősszel a Bálint Ház szervezésében a megszokott módon változik át látványos forgataggá a Klauzál tér egy teljes napra, emellett már a megelőző napokban is számos programon keresztül pillanthatunk be napjaink zsidó kultúrájába a belvárosi bulinegyedben.

Az idén 12. alkalommal megrendezésre kerülő Judafest teljesen megújult koncepcióval, ősszel új helyszínen és időpontban várja a kedves látogatókat. A szeptember 20-22-ig tartó fesztiválnak a “Bemutatkoznak az Őszi Ünnepek” lesz a központi témája. A fesztivál fő attrakciója a vasárnapi Klauzál téri programsorozat, mely során számos eseményre érdemes lesz kilátogatni, mint például kulturális sétára, színházi produkcióra, zenés és táncos színpadi előadásokra.
Mindemellett ez évtől kezdve újításként kiemelt partnerhelyszínekkel is gazdagítjuk az eseményt, ahol szintén különleges beszélgetéseken, workshopokon, koncerteken, gasztro eseményeken és filmvetítéseken vehetnek részt az érdeklődők. Az idei rendezvényen kiemelt hangsúlyt kapnak a zsidó kultúrát megismertető, valamint a szórakoztató gyerek és családi programok is.
Őszintén reméljük, hogy ezzel a színes új arculattal vendégeink is elégedettek lesznek és méltó folytatása lesz a Judafest közösségépítő hagyományának.

 

A Judafest Utcafesztivál valamennyi programjára a belépés ingyenes.

 A rendezvény főtámogatója a Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (MAZS Alapítvány), amely 1991-ben jött létre, az The American Jewish Joint Distribution Committee (JDC) magyarországi szervezeteként. A kiemelten közhasznú szervezet célja, hogy hozzájáruljon a zsidó identitás kialakításához és megtartásához.

Ingyenes program.
Akarsz önkéntes lenni?