Home
2018. július 19. csütörtök |h k sze cs p szo v
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

 

 

kedd, 18:00 - 19:30
Krav maga
Minden kedden és csütörtökön
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!
Belépő: 2500 Ft, db

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.

Tanuld meg megvédeni önmagad! Akár  önvédelmet,  akár rendszeres testmozgást kívánsz, nálunk egy reális, sallangoktól mentes, logikus  önvédelmi stílust tanulhatsz meg.

A Krav-Maga egy magyar háttérrel is rendelkező önvédelmi és taktikai rendszer. Az alapító, Imi Lichtenfeld (lásd a képet!) Budapesten született. A Krav-Maga jelentése közelharc, célja az egyén önvédelmi készségeinek kifejlesztése. Kezdetben katonai harci rendszer volt, mint ahogy a legtöbb ma tradicionális stilus is katonai harci rendszerként kezdte pályafutását. Később merült fel az igény a civilek részére is tanulható és alkalmazható  technikák kifejlesztésére, illetve a nagyobb körben történő oktatásra. Számos irányvonala van, mi Magyarországon a civil verziót oktatjuk. Elsődleges célja, hogy felkészítse az embert az erőszakos helyzetek felismerésére és azok nagyon gyors, megfelelő kezelésére. A krav maga a több ellenfél elleni küzdelemre, késes, botos, lő- és más fegyveres támadások elleni védekezésre, valamint a pusztakezes harcra készíti fel a tanulókat.

Előzetes regisztráció szükséges Lajos-Szalai Ferenc instruktornál. Elérhetőség:  lajosfeco@gmail.com

 

Konkrétan mire számíthatsz? Nézd meg az alábbi videót.

Oktatunk felnőtteket és fiatalokat, férfiakat és nőket. A legtöbb Krav-Maga gyakorló nem csak azért jár edzéseinkre, mert szeretné magát megvédeni. Sokak legnagyobb igénye az, hogy kondíciójukon javítsanak, és tegyék mindezt hasznosan és jó hangulatban. A Krav Maga tinik és gyerekek számára kifejlesztett változata a Kravteen és a Krav Kids. A résztvevők játékos formában tanulják meg az önvédelmet szolgáló technikai megoldásokat, miközben kiváló lelki és fizikai erőnlétet szereznek. Mik a Krav Maga edzések előnyei számodra?

- Sallangmentes, egyszerűen és gyorsan tanulható, már korán nagy hangsúlyt fektet az eszközös támadások elhárítására is;

- Izgalmas és kiváló feszültség-levezető és erő-állóképesség növelő mozgásforma;

- Önbizalmat ad, mivel fejleszti a problémamegoldó és stressz tűrő képességeidet;

- Nem harcművészet, hanem önvédelmi rendszer, ami nem igényel éveken át tartó napi szintű edzést, ezét nem szükséges semmilyen harcművészeti előképzettség;

- Kiváló csapatban dolgozhatsz jó arcokkal, akikkel jó hangulatban gyakorolhatsz.

A krav magát Hollywood is felfedezte, Jennifer Lopez és Angelina Jolie (Tomb Raider) is tanulta. Rob Cohen rendező kérésére Brendan Fraser is tanulmányozta ezt a harcművészetet, hogy az A Múmia – A Sárkánycsászár sírja című filmben a Jet Li elleni közelharcjelenetek még látványosabbak legyenek.

Edzéseink pörgősek, de figyelembe vesszük a résztvevő eltéri fizikai adottságait. Az edzések része a stressz, a több támadó elleni technikai és taktikai megoldások, de elsődlegesen a megelőzést oktatjuk. Az edzéseken már korán oktatjuk azon eszközök elleni védekezést, amivel modern és erőszakos világunkban már sokan találkoztak, ilyen a kés vagy a bot. Az edzések része az asszertiv kommunikációs megoldások oktatása is.

 

 We speak English!

 

 

Belépő: 2500 Ft,