Barion Pixel

Home
2022. december 9. péntek |h k sze cs p szo v
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
 
csütörtök, 18:00 - 19:30
Krav maga
Minden kedden és csütörtökön
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!
Bérlet Ft db

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.

Tanuld meg megvédeni önmagad! Akár önvédelmet, akár rendszeres testmozgást kívánsz, nálunk egy reális, sallangoktól mentes, logikus önvédelmi stílust tanulhatsz meg.

A Krav-Maga egy magyar háttérrel is rendelkező önvédelmi és taktikai rendszer. Az alapító, Imi Lichtenfeld (lásd a képet!) Budapesten született. A Krav-Maga jelentése közelharc, célja az egyén önvédelmi készségeinek kifejlesztése. Kezdetben katonai harci rendszer volt, mint ahogy a legtöbb ma tradicionális stilus is katonai harci rendszerként kezdte pályafutását. Később merült fel az igény a civilek részére is tanulható és alkalmazható  technikák kifejlesztésére, illetve a nagyobb körben történő oktatásra. Számos irányvonala van, mi Magyarországon a civil verziót oktatjuk. Elsődleges célja, hogy felkészítse az embert az erőszakos helyzetek felismerésére és azok nagyon gyors, megfelelő kezelésére. A krav maga a több ellenfél elleni küzdelemre, késes, botos, lő- és más fegyveres támadások elleni védekezésre, valamint a pusztakezes harcra készíti fel a tanulókat.

Előzetes regisztráció szükséges Gerlai Zoltán instruktornál

A tanfolyammal kapcsolatban forduljon bizalommal az oktatóhoz: +3620 341 6447, zoltan.gerlai@gmail.com

Konkrétan mire számíthatsz? 

Oktatunk felnőtteket és fiatalokat, férfiakat és nőket. A legtöbb Krav-Maga gyakorló nem csak azért jár edzéseinkre, mert szeretné magát megvédeni. Sokak legnagyobb igénye az, hogy kondíciójukon javítsanak, és tegyék mindezt hasznosan és jó hangulatban. A Krav Maga tinik és gyerekek számára kifejlesztett változata a Kravteen és a Krav Kids. A résztvevők játékos formában tanulják meg az önvédelmet szolgáló technikai megoldásokat, miközben kiváló lelki és fizikai erőnlétet szereznek. Mik a Krav Maga edzések előnyei számodra?

  • Sallangmentes, egyszerűen és gyorsan tanulható, már korán nagy hangsúlyt fektet az eszközös támadások elhárítására is;
  • Izgalmas és kiváló feszültség-levezető és erő-állóképesség növelő mozgásforma;
  • Önbizalmat ad, mivel fejleszti a problémamegoldó és stressz tűrő képességeidet;
  • Nem harcművészet, hanem önvédelmi rendszer, ami nem igényel éveken át tartó napi szintű edzést, ezét nem szükséges semmilyen harcművészeti előképzettség;
  • Kiváló csapatban dolgozhatsz jó arcokkal, akikkel jó hangulatban gyakorolhatsz.

A krav magát Hollywood is felfedezte, Jennifer Lopez és Angelina Jolie (Tomb Raider) is tanulta. Rob Cohen rendező kérésére Brendan Fraser is tanulmányozta ezt a harcművészetet, hogy az A Múmia – A Sárkánycsászár sírja című filmben a Jet Li elleni közelharcjelenetek még látványosabbak legyenek.

Edzéseink pörgősek, de figyelembe vesszük a résztvevő eltéri fizikai adottságait. Az edzések része a stressz, a több támadó elleni technikai és taktikai megoldások, de elsődlegesen a megelőzést oktatjuk. Az edzéseken már korán oktatjuk azon eszközök elleni védekezést, amivel modern és erőszakos világunkban már sokan találkoztak, ilyen a kés vagy a bot. Az edzések része az asszertiv kommunikációs megoldások oktatása is.

We speak English!

A tanfolyam ára 14 000 Ft / hó, az első óra természetesen ingyenes!