h k sze cs p szo v
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
 
Január 14. kedd
Nyílt Nap a Bálint Ház Délutáni Iskolájában
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!
10 alkalmas fitnesz bérletBérlet 10 alkalmas fitnesz bérletFt db

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.
Érkezés: 16:30
Nyílt óra: 16:45 - 17:45
Kérdezd az oktatót!: 17:45 - 18:15 
 

Köszönjük érdeklődését iskolánk iránt! A Bálint Ház Délutáni Iskolájában nyílt napot tartunk, amelyre szeretettel várjuk a szülőket és gyerekeket, akiket érdekel, mit is csinálunk kedden délutánonként.
Megismerkedhetnek tanárainkkal, részt vehetnek egy foglalkozáson, ahol megtapasztalhatják azt a hangulatot, amely játékos óráinkat jellemzi. 

Kérdés esetén keressék Iskolánk vezetőjét, Steiner Noémit:
junior@balinthaz.hu és +3670 3259 777A Bálint Ház Délutáni Iskolája hazánkban egyedülálló kezdeményezés, amelynek célja, hogy általános iskolás diákok lehetőséget kapjanak a zsidó hagyományok alapos és rendszeres megismerésére. A heti egy alkalom során a játékos formában szervezett tanulás mellett az is fontos számunkra, és a zsidó közösség részeinek érezzék magukat a gyerekek, barátságok jöjjenek létre köztük és új baráti társaságok alakulhassanak belőlük. Részletes információ: www.balinthaz.hu/iskola

Vár rád a Délutáni iskola Taxi!

Igény esetén a gyerekeket önkéntes fiatalok kíséretével, hivatásos sofőr szállítja az iskolákból a Délutáni Iskola helyszínére, így a gyermekek utaztatását megoldjuk mi helyetted. :)

Oktatóink 

Steiner Noémi

Korábban a szarvasi táborban és a Somer ifjúsági szervezetben tevékenykedett, majd egy nemzetközi iskolában tanított. Most kisfiával tölti a mindennapjait és izgatottan várja az új kihívásokat a Bálint Ház gyerekprogramjainak szervezőjeként.
Kőszegi Juci

A Délutáni iskola koncepciójának kidolgozója, és vezetője. A szerzője (mások mellett) a Hittan munkafüzet első osztályosoknak - történetek a Tórából című oktatási anyagnak, amelyből a Lauder Iskola diákjai, illetve minden, zsidó hittanra beiratott diák tanul ma Magyarországon. Emellett a Bálint Ház gyerekprogramjainak szervezője, több ifjúsági szervezet tanácsadója.
Keszler Benjámin

A szarvasi tábor és a Hanoar Hatzioni ifjúsági szervezet lelkes és tehetséges madrichja. A Bálint Házban a délutáni iskolán kívül a Szarvaskán is találkozhattok vele.
Lakatos Eszter

A Lauder iskolában tanul és a Sahar program keretén belül alsó tagozatos gyerekekkel foglalkozik. Örömmel segít madrichként a Bálint Ház többi gyerekprogramjában is.
Libi Malik és Ela Popovic

Izraeli önkéntesek, akik egy a Szochnut által szervezett program keretén belül 1 éven keresztül lesznek velünk. Ők tanítják héberre a gyerekeket a délutáni iskolában.
Till Simon

A Lauder iskola diákja, ahol a Sahar program madrichja a kezdetek óta. A Maccabi játékokon a dél afrikai delegációt vezette. A Bálint Ház más gyerekprogramjain is lelkesen segít.