Home
Április 3. szerda, 10:00 — - 19:00
Aviv nap
Tavaszi felfrissülés a Bálint Házban
0
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.

Idén tavasszal éledj újjá a természettel te is a Bálint Házban! Aviv napunkon minden adott lesz egy igazi tavaszi felfrissüléshez. Többek között workshopokkal, bemutatókkal, mézkóstolókkal, és tombolával várunk titeket! A sztárvendégünk pedig nem más, mint Szőke András, aki a „Háziasszony” gyógyászatról, azaz a Balaton-felvidék falusi zsidó családjainak receptjeiről fog előadást tartani.

 

Részletes program:
 
10-10:20 Oriflame kozmetikumok, arcelemzés Novákné Szarka Zsuzsa területi igazgató
 
10:30-10:50 Szépüljünk a természet erejével! Ilcsi kozmetikumok, gyógyhatású készítmények bemutatása. Előadó: Berecz Sándorné Krisztina, Ilcsi referencia kozmetikus. Az Aviv-nap során óránként kisorsolunk egy arcmasszázst, amit itt helyben lehet igénybe venni, 17:00-ig!
 
10:50-11:10 MÉZ bemutató, kóstoló. Előadó: Nagy Anikó méhész, méztermelő, Szár
 
11:15:12:00 „Háziasszony” gyógyászat a Balaton-felvidék falusi zsidó családjainak receptjeiből. Előadó: Szőke András. Az előadás után Szőkeszappan bemutatóval várjuk vendégeinket. Az előadás betegség miatt elmarad.
 
12:00-13:00 ebédszünet - a Bálint Ház Matza Kávézója finomságokkal várja a résztvevőket!
 
13:00-15:00 Forever Living Prodact előadások, szűrések. Előadók: Szántó Renáta belgyógyász, természetgyógyász, homeopata, és Szabó József a Sport táplálkozás témakörében.
 
15:00-16:50 Egészséges mozgásformák – bemutató órák:
 
· 15:00-15:30 Feldenkrais
 
· 15:40- 16:10 Pilatesz
 
· 16:20- 16:50 Jóga és relaxáció
 
16:50 Tombola - a nap során bemutatásra kerülő termékekből sorsolunk nyereményeket.
 
17:00 Fergeteges Zumba-parti az esemény zárásaként
 

A belépés egész nap, minden programunkra ingyenes!


Helyszín 


Bálint Ház (1065, Révay utca 16.)


 

Szervező 

Az esemény fő támogatója a Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (MAZS), amely 1991-ben jött létre, a The American Jewish Joint Distribution Committee (JDC) magyarországi szervezeteként. Hazánk legnagyobb zsidó humanitárius szervezete kiemelten közhasznú szervezet,  célja, hogy hozzájáruljon a zsidó identitás kialakításához és megtartásához. Küldetése 26 éve változatlan: jóléti és szociális programok keretében elsősorban idős holokauszt-túlélőknek és rászoruló gyermekes családoknak nyújt segítséget. Ezen felül közösségépítő és önkéntes programokat szervez. Az elesettek iránti felelősségvállalást évről évre nagyobb energiákkal, ám kifinomultabb eszköztárral valósítja meg, amely a támogatottak testi és lelki egészségét egyaránt szem előtt tartja.

Az alapítvány jelenleg három fő területen – Szociális támogatás, Közösségépítő programok és Általános humanitárius programok – 9 programot működtet: Bálint HázHolokauszt Túlélők ProgramjaIntergenerációs ProgramJaffe Zsidó CsaládsegítőJudafest Utcafesztivál és Zsidó Filmfesztivál (ZSIFI) és a Narancsliget Adományközpont.

 

Ingyenes program.