Home
csütörtök, 10:00 — - 11:00
Maszatoló foglalkozás
1,5-3 ÉVES GYEREKEK ÉS SZÜLEIK SZÁMÁRA
0
Minden csütörtökön
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!
Alapjegy 1500 Ft db

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.

Október 31-én a foglalkozás elmarad!

Minden pici gyereknek nagy öröm és jó játék megismerkedni új, általuk még nem tapasztalt anyagokkal, létrehozni valamit, nyomot hagyni, felfedezni. Erre kínál lehetőséget a Maszatoló, ahol anyukák és gyerkőceik együtt tapasztalhatják meg a közös alkotás örömét. Pici kezek sokat ügyesednek egy-egy ilyen alkalommal, az édesanyák segítő kezei pedig megteremtik a lehetőséget, hogy minden alkalommal egy saját alkotással, és pozitív élményekkel gazdagodva térjenek haza.

Ezen alkalmak során a gyerekek új anyagokat és eszközöket ismerhetnek meg, ezzel egy időben fejlődnek finommotorikus készségeik, kitartásuk, esztétikai érzékük. Könnyen kivitelezhető technikáink: tépkedés, sodorgatás, nyomdázás, gyurmázás, szeletelés, ragasztgatás, festés. Papírok, dugók, fapálcikák, bőr, dekorgumi és természetes anyagok mind-mind előkerülnek. Lassan, de biztosan haladunk a ragasztó-olló és ceruzahasználatban. Mindemellett hasznos időtöltés, amelyből ötleteket merítve, akár otthon is alkotásra bírhatjuk a piciket.

Könnyedén alkotni, jó hangulatban tevékenykedni együtt, az anya-gyerek együttműködést is erősíti.

Szeretném, ha minden alkalommal egy szép alkotással, és sok örömteli perccel indulnátok útra, ehhez biztosítom az anyagokat, eszközöket, ötleteket, és a jókedvet! J

Szeretettel várok minden lelkes anyukát és maszatolni vágyó gyerkőcöt.

Ajánlott a nem túl kényes ruházat, vagy egy „festős póló” használata.

Foglalkozás vezető: Hillier-Szalay Enikő

Érdeklődni lehet: hilliereni@gmail.com

 

Hillier-Szalay Enikő vagyok, a Maszatoló foglalkozások megálmodója, kreatív események vezetője(illetve gyerekjóga oktató). Két gyerkőc anyukájaként és óvodapedagógusként szívesen töltöm meg a gyerekek alkotó vágyát ötletekkel, teret adva számukra, hogy kibontakoztathassák színes kis fantáziájukat. Immáron hatodik évadját kezdi meg a Maszatoló, melyet megálmodtam a kreatív szemlélet jegyében. Szeretem játékosan, oldott hangulatban, családiasan és sok humorral eltölteni az időt a családjainkkal, remélve, hogy egy kis kikapcsoló oázist biztosíthatok mind a gyerekeknek, mind szüleiknek.  Ez nem csak Őket, de engem is feltölt.

 

 

Alapjegy 1500 Ft