Home
Július 23. szombat, 15:00 — - 20:00
GayCC Budapest - Bálint Pride: Felvonulás és Zsidó Sátor
0
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.
Helyszín: Szabadság tér, Budapest 1054, Magyarország
 
A JCC Budapest - Bálint Ház nyitott, elfogadó intézmény, így nem kérdés számunkra, hogy támogatjuk a magyarországi LMBTQ közösséget. Júliusban, a Pride Nemzetközi Hónapjában több eseménnyel is jelen leszünk, így természetesen ott a helyünk a Budapest Pride felvonulásán, ahol nem csak vonulóként, de önálló zsidó sátorral is részt veszünk a menetet lezáró Civil Faluban.
Vonulj te is velünk 3 órától a Carl Lutz rakpartról indulva, és kukkants be a sátrunkba 5-től a Szabadság téren, ahol este 8-ig lesznek programok!
Várunk szeretettel egy félnapos metaverzumban, ahol mindenki kedves, elfogadó és boldog. Vigyázz, még ajándékot is kapsz!
 
Találkozó: 14.15-14.30 között a Hollán Ernő utcai Rossmann előtt, ahol az első 20 érkező az eseményre készült pólót is kap.
 
Ha bővebben érdekel a Budapest Pride szellemisége és programjai: www.budapestpride.hu
 
 
 
As JCC Budapest is an open and tolerant institution, there is no question we support the LGBTQ community in Hungary. In July, during the International Pride Month, we will be holding several events, so of course we will be at the Budapest Pride parade, where we will not only march, but we will be present with a Jewish tent.
Come march with us from 3pm from Carl Lutz quay and check out our tent from 5pm at Szabadság Square, where there will be activities until 8pm!
 
Meeting point: 2.15 pm-2.30 pm in front of Rossmann on the corner of Ernő Hollán street, where the first 20 people will receive a t-shirt made for the event.
 
More info on Budapest Pride: www.budapestpride.hu
Ingyenes program.