Home
csütörtök, 07:45 — - 08:45
Reggeli mélyizom torna Bettivel
0
Minden hétfőn és csütörtökön
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!
Alapjegy 1500 Ft db

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.
Mélyizmoknak nevezzünk azokat az izmokat, melyek közel helyezkednek el az ízületekhez, csontokhoz, és funkciójuk az ízületek stabilizálása különböző egyensúlyi helyzetekben. A gerinc stabilizáló izmait core-izmoknak nevezzük, ezek felelősek a függőleges testhelyzet megtartásáért. Részei a hasizmok, a mély hátizmok és farizmok. 
 
A törzs erősítése fontos, mivel ez a test erőközpontja, valamint gerincünk is itt található, melynek megtartásához és testünk egyensúlyban tartásához a mélyizmok tökéletes működésére van szükség. A mélyizom-torna ezekre az izmokra koncentrál. Az izmok erősítésével, nyújtásával a testtartást tudjuk javítani, aminek köszönhetően bizonyos mozgásszervi, illetve a gerinc degeneratív betegségei megelőzhetőek.

A torna során lassú megfontolt mozdulatokkal kell dolgozni, az ismétlésszám viszont általában magas. Mivel nincsenek lendületes, hirtelen mozdulatok, ez egy kíméletes mozgásforma, amit túlsúlyosak és gerincbántalmakban szenvedők is végezhetnek. A mozgássorok ötvözik a jóga, a balett és a talajtorna egyes elemeit.

Előzetes regisztráció szükséges Pankotai Betti instruktornál:

 

A tanfolyammal kapcsolatban forduljon bizalommal az oktatóhoz: reggelitorna@balinthaz.hu


 

Alapjegy 1500 Ft