Home
Május 10. hétfő, 15:00 — - 16:30
Színházi kulisszák mögött
Bárdy György
0
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!
Alapjegy 1000 Ft db

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.
Folytatódnak Szebényi Ági színháztörténész  „Színházi kulisszák mögött!” színháztörténeti előadásai, minden hónapban egy alkalommal. 
Az előadások mindig hétfőn, 15 órakor kezdődnek!
 
A májusi előadás alkalmával, Bárdy György színművész pályája kerül bemutatásra.
 
Bárdy György Egy színész, aki állandóan jelen volt színpadon, filmen, szinkronban, TV-játékokban valamit a rádióban. Annak dacára, hogy szinte sosem a főszerep jutott neki, nem volt olyan jelenése, melyben ne emlékeznénk rá, mert Bárdy Györgyre figyelni kellett. Markáns, férfias, ironikus alkata izgalmas volt s magával ragadó. Drámai ereje, groteszkbe hajló személyisége intrikus szerepekre predesztinálta, de utánozhatatlan sármja és fanyar humora minden szerepét átitatta. Sokfelé játszott, sokféle műfajban mutathatta meg tehetségét, ám anyaszínházává végül a Vígszínház vált, melynek 1964-től lett tagja és haláláig oda tartozott. Alakjának megidézésével a legendás hatvanas-hetvenes évek és a Vígszínház aranykorszakának egy felejthetetlen fejezete tárul elénk.
 
Az előadások továbbra is zoomban lesznek megtekinthetőek! 
Minden alkalommal más zoom linken lehet majd belépni.
 
Érvényes Salom Klub tagságival az előadáson a részvétel ingyenes, a zomm link az előadás előtt egy órával automatikusan megérkezik a Salom klub tagok e-mail címére.
Akik nem rendelkeznek érvényes Salom Klub tagságival, azoknak egyszeri jegyvásárlásra van lehetőségük és a programra regisztrálni kell legkésőbb a kezdés előtt fél órával.
 
 
A Salom Klub a Holokauszt túlélők, a nyugdíjasok és a középgeneráció klubja. Rendszeresen szervez kulturális és közösségi programokat.
Kapcsolat: Repper Rita - repper.rita@balinthaz.hu.
Részletes információ a klubról itt található: www.balinthaz.hu/salomklub 
 
Alapjegy 1000 Ft