Barion Pixel

Home
2022. május. 22. vasárnap |h k sze cs p szo v
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
 
Május 10. kedd, 11:00 - 12:00
Sztár simogató
Májusi vendégünk Dénes Tamás rádiós
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!
Belépő: 1000 Ft, db

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.

2015 decembere óta, szinte minden hónapban sikeresen vonzotta a közönséget a Salom Klub Rádió Élőben!

Sajos a lendületet picit visszavetette a pandémia, és ez a programunk is bekerült a virtuális térbe, ahol zoom-on volt követhető. Ezzel elveszítette a személyességét, ami a legnagyobb vonzereje volt, és az élő találkozás varázsát hiúsította meg.

Most újra indulunk élőben, de egy picit másképp!

Langy Györgyi betegsége, a stroke megnehezíti Györgyi amúgy zseniális kommunikációs készségét. Talán nehezebben fogja kifejezni a gondolatait szóban, de velünk van, és a jelenléte fontos mindannyiunk számára, akik izgultunk az egészségéért!

Lang Györgyit, a születésnapján, Május 10-én,  várjuk a Bálint Házba!

A "Salom Klub Rádió Élőben" új köntösben, új néven a "SZTÁR SIMOGATÓBAN", Falusi Mariann, és Lang Györgyi kérdez, vagy Őket kérdezi a vendég!

Bárhogy is lesz, biztos nagyon érdekes, és kellemes egy órát tölthetünk együtt!

Májusi meghívott vegdégünk, egy mindannyiunk számára kedvelt házaspár, áldott emlékű Dr. Dénes György, és mai napig aktív klubtagunk a Kohncerto Dalkör nélkülözhetetlen tagja, Dr. Dénes Györgyné sz. Lusztig Veronika, Csöpi, elsőszülött gyermeke DÉNES TAMÁS "rádiós" lesz.

Dénes Tamás így vall magáról;  "Régi médiamunkás vagyok, hiszen már a gimnázium legvégén belecsaptam az újságírásba az akkori Magyar Hírlap sport- és kultúra rovatánál, egyetemista korom óta pedig a rádió tölti ki az életemet – persze a család és egyéb nyalánkságok mellett. És közben többször felbukkantam a televíziók képernyőjén, de a rádió maradt az örök szerelem. Most már több mint negyedszázada, Azta… Már gyerekkoromban is játékból műsorvezető voltam, igaz akkor még a Körkapcsolásba képzeltem magam és nyert valahogy mindig az MTK. A Körkapcsolásba nem kerültem be, a zenés kereskedelmi rádiókba igen – és még mindig minden percét élvezem. Pedig a három diplomám alapján sokminden lehettem volna, de ha egyszer ezt imádom?

A rádió adta a lehetőséget, hogy olyan idoljaimmal készítsek interjút, mint a KISS, Alanis Morissette, JayKay, a Simply Red, Gloria Gaynor vagy éppen Michael Schumacher és persze a teljes hazai zenei élettel. A rádió segített, hogy hosszú évekig a Sziget fesztivál Nagyszínpadának vagy éppen a Tabán színpadának műsorvezetője lehessek. És adott sok boldog hallgatót, nyertest és még egy gyerek születését is szinte levezettem adásban.
Szóval szeretem a hangomat hallatni. És szeretem, ha ezt mások is szeretik." Forrás: https://retroradio.hu/musorvezeto/denes
 
A programon érvényes Salom Klub tagságival a részvétel ingyenes!
Aki nem rendelkezik érvényes Salom klub tagsági kártyával, az a helyszínen a pénztárban vásárolhat jegyet.
 
A Bálint Ház Salom Klubja a Holokauszt túlélők, a nyugdíjasok és a középgeneráció klubja. Rendszeresen szervezünk kirándulásokat, kulturális és közösségi programokat.
 
Információ: Repper Rita - repper.rita@balinthaz.hu
 
Részletes információ a klubról itt található: www.balinthaz.hu/salomklub
 
Facebook: www.facebook.com/SalomKlub 

 

Belépő: 1000 Ft,