Az idén december 12-én kedd este köszönt be az egyik legkedveltebb történelmi emléknapunk, a Hanuka ünnepe. Ettől kezdve nyolc napon át, esténként meggyújtjuk a 8 + 1 ágú gyertyatartón, a hanukai menórán a színes gyertyákat, minden este eggyel többet, mert „szent dolgokban mindig csak növekedni szabad”. Megajándékozzuk egymást, különösen a gyermekeket, s a család együtt tölti az estéket, vacsorával, játékkal, kedves beszélgetéssel. :)
 
Hanuka minden napján 17:30-kor közös gyertya gyújtás a Bálint Házzal.
Vasárnap a Családi Hanukán gyújtunk.
Hétfőn a lángot Borgula András is velünk lesz mint lángmester.
A gyertyagyújtás helyszíne a szokásos: a Révay utcában várunk Titeket a Ház előtt.
 


 

Kedves Fitnesz Kártya tulajdonosok!
Budapest @ 2017. augusztus 8. kedd 13:33
 

Kedves Tagjaink!

Reméljük, hogy jól telik a nyári időszak mindnyájatoknak. A Bálint Házban nem olyan régen vette kezdetét a felújítás, nekünk azonban máris hiányoztok.
Ahogyan ígértük az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy megoldást találjunk az érvényes fitnesz tagsági kártyák használatára/kompenzálására. Igyekeztünk minden oldalról megvizsgálni ezt a kérdést és olyan lehetőségeket ajánlunk most, amelyekben remélhetőleg Mindenki megtalálja a számára legoptimálisabbat.

Amennyiben 2017. szeptemberében jár le az éves kártyád, az alábbi három opció közül választhatsz1. Meghosszabbítás. A Bálint Ház tervezett nyitásától 2018.01.01-től számított 6 hónapon keresztül tudod használni a konditermet 2018.06.30-ig. (3 hónap kiesés a felújítás miatt + 3 hónap grátisz) Visszavárunk benneteket, így nem titkoltan ezt a lehetőséget preferáljuk leginkább, ezért aki ezt választja, Bálint Házi ajándékot is kap majd a döntése mellé, melyről annyit elárulunk hogy hasznotokra lesz edzés közben.

2. Pénzvisszafizetés. Tavaly az utcabál keretében 25 000 Ft-ért vásároltál éves tagsági kártyát és idén június-szeptember hónapokban nem tudtad használni, tehát 3 hónap árát 6 250 Ft-ot visszafizetünk a bankszámlaszámod, neved, címed és tagsági kártyaszámod megadásával.

3. Supergym Sport és Fitnesz Központ  (1065 Bp, Hajós utca 25.) termeinek használata, speciális ajánlatunk keretében 2000 Ft/hó önrész befizetésével, minimum 20 fő összejövetele esetén. A bérlet fennmaradó értékét a Bálint Ház/MAZS Alapítvány fedezi. Az edzésekben a helyszínen Kinga lesz segítségetekre.
A Supergym kondi bérlet ajánlat 2017. december 31.-ig érvényes.

A lehetőségek összevonására/kombinációjára nincs mód!
Bármit is választasz, kérjük hogy jelezd felénk e-mailben legkésőbb 2017.08.22-ig a fitnesztagsagi@balinthaz.hu  e-mail címen, továbbá hirdessétek egymás között is az információt!

 

Amennyiben 2018. februárjában jár le az éves kártyád, az alábbi három opció közül választhatsz1. Meghosszabbítás. A Bálint Ház tervezett nyitásától 2018.01.01-től számított 7 hónapon keresztül tudod használni a konditermet 2018.07.31-ig. (4 hónap kiesés a felújítás miatt + 3 hónap grátisz) Visszavárunk benneteket, így nem titkoltan ezt a lehetőséget preferáljuk leginkább, ezért aki ezt választja, Bálint Házi ajándékot is kap majd a döntése mellé, melyről annyit elárulunk hogy hasznotokra lesz edzés közben.

2. Pénzvisszafizetés. Februárban kedvezményes áron, 10 000 Ft-ért vásároltál éves tagsági kártyát és idén szeptember- december hónapokban nem tudod használni, tehát 4 hónap árát 3 333 Ft-ot visszafizetünk a bankszámlaszámod, neved, címed és tagsági kártyaszámod megadásával.

3. Supergym Sport és Fitnesz Központ  (1065 Bp, Hajós utca 25.) termeinek használata, speciális ajánlatunk keretében 2000 Ft/hó önrész befizetésével, minimum 20 fő összejövetele esetén. A bérlet fennmaradó értékét a Bálint Ház/MAZS Alapítvány fedezi. A személyi edzésekben a helyszínen Kinga lesz segítségetekre.
A supergym kondi bérlet  ajánlat 2017. december 31.-ig érvényes.

 

A lehetőségek összevonására/kombinációjára nincs mód!
Bármit is választasz, kérjük hogy jelezd felénk e-mailben legkésőbb 2017.08.22-ig a fitnesztagsagi@balinthaz.hu e-mail címen, továbbá hirdessétek egymás között is az információt!

 

Köszönettel,
Fritz Zsuzsa és a Bálint Ház csapata 

 

 

 

Nyomtatási kép