Barion Pixel

Home
2022. szeptember 28. szerda |h k sze cs p szo v
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
 
Változások a Bálint Ház életében
Budapest @ 2018. szeptember 21. péntek 14:10


Kedves Barátunk!

Magam és a Bálint Ház csapata nevében nagyon köszönöm, hogy több éve kitartó látogatója a Háznak, amely napról napra egyre fontosabb pontja a hazai zsidóság közösségi életének. A missziónk a jövőben is változatlan: egy aktív, nyitott és látható zsidó közösség létrehozása, amely szerves része a szolidáris hazai társadalomnak.

Az elmúlt években a Bálint Ház működését elsősorban az American Jewish Joint Distribution Committee-től (JDC) kapott támogatás tette lehetővé. Nagyon hálásak vagyunk a szervezetnek az eddigi finanszírozásért és az elmúlt évek biztos anyagi bázisáért! Ez mostantól azonban megváltozik, és a JDC-től kapott támogatás fokozatosan csökken. Mi azonban hisszük, hogy a hazai és a nemzetközi közösség, valamint a Bálint Ház amerikai baráti köre (Friends of JCC Budapest) aktív összefogása nem fogja érezhetővé tenni az eddig megszokott anyagi támogatás elvonását.

Ennek érdekében szeptembertől átalakítjuk a tagdíj rendszerünket. Mindenkinek – anyagi keretéhez mérten – lehetőséget kívánunk biztosítani a Bálint Ház aktív támogatására, hogy részesévé váljon a hazai zsidó értékek fenntartásához elengedhetetlen programok megvalósításának.
 
Önt is kérjük arra, hogy legyen aktívabb a hazai zsidó közösségünk fenntartásában,
a - mindannyiunk számára fontos - identitástudat megtartásában  és átadásában.
A részleteket IDE kattintva találhatja meg, és ha a támogatással kapcsolatos bármi kérdés felmerül, keresse kolléganőmet, Danks Emesét, a danks.emese@balinthaz.hu e-mail címen.

Addig is kövesse honlapunkat vagy az egyéb közösségi oldalainkat és szeretettel várjuk mihamarabb a Bálint Házban!

Sana Tova, mézes és édes újévet kívánok mindannyiunk nevében!

Üdvözlettel, és a Bálint Ház Csapata

 

 

 

Nyomtatási kép