Barion Pixel

Home
2022. november 29. kedd |h k sze cs p szo v
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
 

Nyílnak az ajtók

Budapest | 2020. július 6. hétfő 14:00

Kedves Tagunk, Barátunk, Partnerünk!

Hamarosan nyílnak az ajtók. Örömmel jelentjük, hogy elkezdtük a lassú és óvatos visszatérést a Bálint Házba, újra bejárjuk majd a tereket, életet lehelünk a hónapokra üresen hagyott közösségi térbe.
Mindezt azonban nagyon fokozatosan tesszük, ügyelve arra, hogy senkit ne veszélyeztessünk, se Titeket, se a csapatunk tagjait.

Július 6-tól visszatérhetnek edzeni a fitneszterembe a bérlettel rendelkező tagjaink. A maximális biztonság és a távolságtartás miatt előzetes regisztrációt és időkorlátot vezetünk be.
Ugyancsak július 6-tól már félig a Bálint Ház irodáiból fogják kollégáim előkészíteni az ősszel remélhetőleg megszokott módon zajló programokat, a Judafestet, a családi- és gyerekprogramokat, valamint az összes felnőttprogramot, beszélgetést és partnereink által szervezett rendezvényeket.

Sőt, júliusban és augusztusban is egy-egy egyhetes napközis tábort szervezünk a Szarvasi Táborral együtt, majd egy hosszú hétvégét családoknak a Camp Jichák Családi Táborral.
Salom Klubunk a nyáron továbbra is online és a szabadban fog működni. Idősebb tagjainknak egyelőre nem ajánljuk a Házban tartózkodást, szeretnénk, ha egészségesek maradnának.
Mindent, amit a JCC Budapest - Bálint Ház falai között teszünk, természetesen az összes biztonsági, egészséget védő intézkedés betartásával tesszük. Fel fogjuk hívni a figyelmet a távolságtartásra, ajánljuk a védőmaszk viselését, a rendszeres kézmosást, kézfertőtlenítést és nagyon kérünk mindenkit, aki nem jól érzi magát, tüneteket észlel magán, hogy ne jöjjön a közösségi terünkbe, gondoljon a többiek egészségére.

Mivel a nyár folyamán a csapat tagjai fél időben még otthonról fognak dolgozni kérjük, hogy ha bármi kérdésetek van, információra lenne szükségetek, amit nem találtok felületeinken, írjatok az info@balinthaz.hu-ra.
Programjaink többsége továbbra is folytatódik az online térben, várunk Benneteket ott is!

S bár nagyon reméljük, hogy ősztől a megszokott módon tudunk működni, óvatosak leszünk, és ha a helyzet azt kívánja, visszazárunk mindannyiunk egészségének védelmében.

Összegyűjtöttünk néhány számot, hogy lássátok, mennyi mindent csináltunk közösen veletek az online térben:

 • 15 hete, pontosabban 15 hét, 3 nap, azaz 108 napja, ami 29,51%-a a 2020-as évnek :( zártuk be a Bálint Ház kapuit.
 • 52 darab zoom torna, amelyen összesen 1731-en vettetek részt
 • 58 előadás a Zoom és Facebook oldalunkon, amelyeken összesen 21 ezren vettetek részt legalább egy percig
 • 75 ezer emberhez jutottak el a Facebook oldalunk bejegyzései hetente
 • összesen 75 számú élő videót indítottunk
 • a videós tartalmainkat összesen 20 000 óráig néztétek a YouTube oldalunkon
 • 106 tudományos kísérletet csináltunk a CSOPA-val közösen
 • Frici 17 alkalommal mesélt a legkisebbeknek
 • 15-ször köszöntöttük együtt a szombatot
 • a Havdalák során 14 pohár borra mondtunk áldást veletek
 • azért, hogy mindez megvalósulhasson pedig 613 órát töltöttünk megbeszéléseken telefonon, Zoom-on, Teams-en, Messenger-en és WhatsApp-on keresztül.

De mindez a befektetett munka mit sem érne, ha nem lettetek volna itt velünk. Köszönjük, hogy együtt tesszük a Bálint Házat azzá, ami!

Vigyázzatok magatokra! Mi pedig nemsokára várunk Benneteket a Bálint Házban, online vagy off.

Fritz Zsuzsa és a JCC Budapest – Bálint Ház csapata

Nyomtatási kép