Home
2021. január 16. szombat |h k sze cs p szo v
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

 

 
5780-81. évi zsidó naptár
 
2021. január 28.
Tu BiSvát (Svát 15.)

2021. február 26.
Purim (Ádár 14.)

2021. március 27.
erev Pészah (Niszán 14.)

 

Kedves Tagjaink, Partnereink, Barátaink! 

A JCC Budapest – Bálint Ház csapatával és más partnereinkkel egyeztetve, a járványügyi helyzetet végiggondolva, úgy döntöttünk, hogy bizonytalan időre a ház zárva tart. Tesszük ezt azért, mert felelősséget érzünk kis és nagy közösségünk jóllétéért, s mert szeretnénk megóvni a hozzánk járókat, valamint az ők hozzátartozóit, barátait, kisebb-nagyobb közösségeit.

Legyél önkéntesünk! Építs velünk együtt közösséget!

2017. augusztus 22. kedd 14:45

 
A Bálint Ház a magyar zsidó közösség otthona, egy hely, ami összehoz. Ajtónk mindenki előtt nyitva áll. Korosztálytól, hovatartozástól függetlenül várunk sok szeretettel.
 
Ha segítesz nekünk, akár otthonról is megteheted. Csináld, amit szeretsz, hogy együtt még eredményesebben csinálhassuk, amit szeretünk! A feladatokat lehetőségeid és igényeid szerint magad választod – ezért személyesen beszélgetünk el a számodra is legjobb megoldásról.


Kiknek?

Ha mindezt megismerted, és kedved támad munkáddal bővíteni formálódó közösségünket, akkor mi is kíváncsiak vagyunk Rád, és várunk, csatlakozz hozzánk önkéntesként! Jelenlegi önkénteseinkről elmondható, hogy nyitottak, rugalmasak és időt szánnak esti, hétvégi programjainkra, és szívükön viselik annak sikerét.

 

Mit? 

azaz milyen feladatköröket kínálunk önkénteseinknek?

  • Programokhoz kapcsolódó feladatok (vendégek tájékoztatása, irányítása, kérdőívezés, jegyszedés, ruhatár, helyiség dekorálása stb.)
  • Kérdőívek feldolgozása
  • Sajtótevékenység segítése (sajtófigyelés, szövegírás, kapcsolatépítés)
  • Weboldal tartalmi segítése
  • Közönségszervezés (potenciális partnerek felkutatása, média- kapcsolatok)
  • Multimédiás anyagok elkészítése (rendezvényen fotózás, videózás)
  • Dekorációk elkészítésében segítség
  • Fordítás, programszervezés angol nyelven
  • Sorozat-házigazdai tevékenység (vendégek és résztvevők fogadása, adott esetben meghívásuk, részvétel a sorozatba tartozó programokon, blog írása stb.)
  • Gyermekprogramokban való segítés (állomásvezetés, kézműves foglalkozás, dekoráció)

 

Miért?

Amit kínálunk: sokszínű feladatok egy jó csapatban, a programjainkon való ingyenes részvétel, tréningek, képzések. Ha segítesz nekünk, akár otthonról is megteheted. Csináld, amit szeretsz, hogy együtt még eredményesebben csinálhassuk, amit szeretünk! A Bálint Ház az önkéntes hozzájárulást igen nagyra értékeli, és minden lehetőséget megragad, hogy méltó módon viszonozza azt.

 
Amennyiben érdekelnek a kihívások és szeretnéd a Ház működését támogatni, kérjük, érdeklődj itt: onkentes@balinthaz.hu vagy jelentkezz most itt rögtön:
 
 
 
Nyomtatási kép