Home

KÖSZI - ZSIDÓ KÖZÖSSÉGI SZÍNPAD

Budapest @ 2018. augusztus 17. péntek 15:12

Felvételt hirdet a Zsidó Közösségi Színpad! 

Ha érdekel a színjátszás, a zsidó közösség, ha mindig is meg akartad mutatni magad, ha ki akarod próbálni, milyen a világot jelentő deszka érintése, ha elmúltál 14 éves és még nem töltötted be a 120-at, ha ráérsz szerdánként 17:00-19:00 között, akkor itt a helyed.

A Bálint Ház és a Gólem Színház közösségi színpadot nyit amatőröknek, ahol színészképzés, színpadi mozgás, beszédtechnika valamint zsidó és izraeli színház- és drámatörténet oktatásban részesülnek a társulati tagok.

 
  • A foglalkozások minden szerdán délután 17:00-19:00 között lesznek a Bálint Házban.
  • Év végén vizsgaelőadáson mutatja meg magát a társulat.
  • A stúdió költsége havi 6000 Ft.

Mikor lesz még meghallgatás?

Október 10. szerda 16:00
A felvételi beszélgetésen egy verset fogunk meghallgatni minden jelentkezőtől.
Ha kérdésed van írj a koszi@balinthaz.hu címre vagy hívd Kriston Lindát a 20 400 6733-as számon.
A megadott személyes adatokat harmadik félnek nem adjuk ki.
Helyszín 

Bálint Ház (1065, Révay utca 16.)
 

 

A KöSzi - Zsidó Közösségi Színpad főtámogatója a Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (JDC-MAZS), amely 1991-ben jött létre, az The American Jewish Joint Distribution Committee (JDC) magyarországi szervezeteként. A kiemelten közhasznú szervezet célja, hogy hozzájáruljon a zsidó identitás kialakításához és megtartásához.

A JDC/Joint „újkori” története Magyarországon, 38 év illegalitás után 1991-ben indult újra, ekkor hozta létre a nemzetközi szervezet a ma is működő JDC-MAZS Alapítványt. Elsőként az idős túlélők megsegítésére megalakult a Holokauszt Túlélők Programja. Kezdetben a legfontosabb feladat a segélyek folyósítása volt, de fokozatosan előtérbe került a rászorulóknak nyújtott szolgáltatáscsomagok kidolgozása, bevezetése és rendszerbe foglalása, valamint a kapcsolatépítés és a közösségi élet felélesztése is.

Az alapítvány jelenleg három fő területen – Szociális támogatás, Közösségépítő programok és Általános humanitárius programok – 9 programot működtet: Bálint Ház, Holokauszt Túlélők Programja, Intergenerációs Program, Jaffe Zsidó Családsegítő, Judafest Utcafesztivál és Zsidó Filmfesztivál (ZSIFI), Narancsliget Adományközpont és Női Egészségmegőrző Program.

 

Nyomtatási kép