Home
Tanévkezdő adománygyűjtés ukrán gyerekeknek

2022. augusztus 21 - szeptember 2-ig
 
 
Talán hallottatok már róla, hogy a Magyarországra menekült ukrán gyerekeknek ősztől be kell iratkoznia a tartózkodási helye szerinti iskolába. Ez mind nekik, mind a befogadó iskolák számára okoz nehézséget, a rendszer szemmel láthatóan nem tud mit kezdeni a jelenlétükkel.
 
De nemcsak rendszerszinten, hanem egyéni szinten is nagy a probléma – például a legtöbb menekült gyereknek nem áll rendelkezésére semmiféle tanszer, iskolai kellék. Ebben kérjük most újra a segítségeteket!
 
Ha van iskolás gyereketek, és készültök a tanévre, tegyetek be a kosárba még pár dolgot, amit anyagi lehetőségeitek engednek! Tudjuk, hogy ez idén még sokkal nagyobb kérés, mint máskor, ezért nem is kérünk sokat. A lejjebb található 20-as listából bármi, amivel hozzá tudtok járulni a gyerekek beiskolázáshoz, segít. De ha van otthon vagy a környezetedben felesleges tanszer, kellék, amit nem használtok (új vagy újszerű állapotban), az is segítség!
Kérjük, adományaitokat hozzátok be a Bálint Házba nyitvatartási időben.
 
Ha esetleg nem tudjátok megoldani az eljuttatást, de szeretnétek segíteni, a Bálint Ház Alapítvány számlaszámára tudtok adományt küldeni (bármekkora összeg segít!)
 
Bankszámlaszám: 16200106-11685838
(a közleménybe kérjük írd bele, hogy Ukrán tanszergyűjtés)
Köszönjük!
 
Tanszergyűjtő 20-as lista:
 1. 5db ceruza
 2. 5db HB ceruza
 3. Radír 
 4. Ceruzahegyező
 5. Vonalzó és szögmérő szett
 6. Stift ragasztó
 7. Kék, piros, fekete toll
 8. Színes ceruzák
 9. Filctollak
 10. Tolltartó
 11. Olló
 12. Körző
 13. 2 db nagy, kockás füzet
 14. 2db kicsi, kockás füzet
 15. 2db nagy, vonalas füzet
 16. 2db kicsi vonalas füzet
 17. Iskolatáska
 18. Rajzfüzet
 19. Vízfesték
 20. Ecsetek
Nyomtatási kép