Home

Játszószoba

2018. augusztus 15. szerda 17:25

A 2018. őszétől megújult formában és módon nyitja újra kapuit a családok előtt az Éden Játszószoba a  Bálint Ház és a #kispapacoaching szervezésében. Minőségi gyerekfelügyelet délelőtt és délután. Mi vigyázunk a gyerekekre, amíg a szüleik dolgoznak, pihennek, sportolnak, vagy egyszerűen csak élik a felnőttek életét. Többet tud adni magából az a szülő, akinek magára is jut egy kis idő. Éden Játszószoba a Bálint Házban, a hely, ami összehoz.

Éden Játszóház 
Délutánonkénti gyermekfelügyelet az Éden Játszószobában. Kötetlen, szabad játék a gyermekeknek, amíg a szüleik dolgoznak, pihennek, sportolnak, vagy egyszerűen csak élik a felnőttek életét. 
 
Nyitva tartás: 
hétfő - csütörtök, 15:00 – 19:00 között, 4 óra hosszan

Korosztály: 
Pár hónapos kortól - 6 éves korig, 3 éves kor alatt kizárólag szülői felügyelettel

Árak: 1500 Ft / alkalom
 

Éden mini-bölcsi Játszószoba 
 
Gyermekközpontú szemléletünk egy olyan délelőtti miniovi-gyerekfelügyeletet biztosít 1 éves kortól az óvodáig, ahol van lehetőség a szabad játékra, és ráhangolódni a gyerekközösségi életre. A játszószoba egy olyan közösségi tér, ahol gyerekek és felnőttek együtt játszanak, tornáznak. Egész délelőtt szülővel vagy szülők nélkül lassan hozzá lehet szokni a bölcsis-ovis napirendhez. Mozgásfejlesztő játékos feladatok segítik az egészséges fejlődést. Az Éden Játszószoba rugalmasabb és kötetlenebb, mint a hagyományos bölcsődék.
  
Csoport: 1-3 éves kor közötti gyermekek számára, max. csoportlétszám 7 gyermek/nap

Nyitva tartás: hétköznaponként, 9:00 – 13:00 között, 4 óra hosszan

Étkezés: Az Éden Játszóházban minden gyermek azt eheti, ami számára a legjobb! Minden szülő maga gondoskodik saját csemetéjének tízóraijáról. Szervezett étkeztetést nem lehet igénybe venni, így viszont tényleg mindenki azt eheti, ami számára a legjobb. Az elemózsiát minden nap a nevelők segítségével közös tízóraizás közben fogyasztják el a lurkók.

A Bálint Ház egy világi kultúrház, ami híres nyitottságáról és befogadó légköréről. Az Éden Játszóházban is ez a helyzet. Vallásos kötődés vagy érdeklődés nem elvárás. Az Édenben szakmai alapon folyik a munka, nincs vallásos foglalkozás. Zsidó ünnepeken zárva vagyunk, máskülönben pont úgy működünk, mint minden más játszóház. Gyertek el bátran szerdán, a nyílt napunkra és szeressetek bele az Édenbe. Bálnt Ház: a hely, ami összehoz!

Árak:
Napi jegy: 5000 Ft; havi bérletkonstrukciók:

 
Idő 1 nap / hét 2 nap / hét 3 nap / hét 4 nap / hét 5 nap / hét
  4 nap / hó 8 nap / hó 12 nap / hó 16 nap / hó 20 nap / hó
Listaár 12 500 Ft 25 000 Ft 37 500 Ft 50 000 Ft 62 500 Ft
Kedvezményes ár     35 000 Ft 45 000 Ft 55 000 Ft


A kedvezményes bérlet árakat 2018. november 30-ig lehet igénybe venni!

Beiratkozás és nyíltnap: beíratkozás folyamatosan, minden szerdán 11:00 órától 13:00 óráig nyíltnapot tartunk.

Előzetes jelentkezés: iroda@vadasjanos.hu
 
A beiratkozáshoz szükséges:
  • Gyermek neve, beceneve, születési idő és hely
  • Törvényes képviselő (szülő) neve, születési idő és hely, szig.szám, lakcím, telefonszám, számlázási adatok
  • Egyszeri, 15 000 Ft regisztrációs díj és az első havi bérlet díja
  • Hiányzás: Adott hónapon belül lejárható a mulasztott napok száma, ha van szabad hely.
     
Kapcsolat:
Amikor gyermekünket rábízzuk valaki másra, sok kérdés felmerülhet. Az Éden mini-bölcsi projekt felelős koordinátora Vadas János, tanár, coach, waldorf óvoda alapító és egyben szülőtársunk. Kérdéseitekkel forduljatok hozzá bizalommal: iroda@vadasjanos.hu vagy +0036 30 336 6040.


 

Megközelítés 

További ajánlataink a gyerekeknek:

Kaland Ház 
A programot  kisgyermekes családoknak ajánljuk (4-9 éves korig). Ismerkedjetek meg a zsidó ünnepekkel, szokásokkal, micvékkel. Részletes program


Szarvaska 
6-12 éves korig minden második vasárnap 10:00 és 13:00 között

Kétheti rendszerességgel a Bálint Házban azoknak a gyerekeknek, akik év közben is vágynak a szarvasi társaságra és élményekre, vagy azoknak a gyerekeknek, akik még soha nem voltak szarvason és itt szeretnék megtalálni  társaikat, akikkel majd nyáron közösen mehetnek táborozni. Részletes program


Délutáni iskola 
Másfél órás foglalkozás alsó tagozatos gyerekeknek a zsidóságról, minden kedd délután.

Oktatási program zsidóságról gyerekeknek heti rendszerességgel a Bálint Házban. Beszélgetések játékos tanulás, a zsidó közösségről, életről, hagyományokról, identitásról. Sokszínű módszerek, dráma, zene, művészeti foglalkozások. Részletes program


Ringató 
Minden csütörtökön 09:30 - 10:00

Vedd ölbe, ringasd, énekelj! Énekes-hangszeres foglalkozások néhány hónapos kortól óvodás korig.  

 A Bálint Ház főtámogatója a Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (JDC-MAZS), amely 1991-ben jött létre, az The American Jewish Joint Distribution Committee (JDC) magyarországi szervezeteként. A kiemelten közhasznú szervezet célja, hogy hozzájáruljon a zsidó identitás kialakításához és megtartásához.

A JDC/Joint „újkori” története Magyarországon, 38 év illegalitás után 1991-ben indult újra, ekkor hozta létre a nemzetközi szervezet a ma is működő JDC-MAZS Alapítványt. Elsőként az idős túlélők megsegítésére megalakult a Holokauszt Túlélők Programja. Kezdetben a legfontosabb feladat a segélyek folyósítása volt, de fokozatosan előtérbe került a rászorulóknak nyújtott szolgáltatáscsomagok kidolgozása, bevezetése és rendszerbe foglalása, valamint a kapcsolatépítés és a közösségi élet felélesztése is.

Az alapítvány jelenleg három fő területen – Szociális támogatás, Közösségépítő programok és Általános humanitárius programok – 9 programot működtet: Bálint Ház, Holokauszt Túlélők Programja, Intergenerációs Program, Jaffe Zsidó Családsegítő, Judafest Utcafesztivál és Zsidó Filmfesztivál (ZSIFI), Narancsliget Adományközpont és Női Egészségmegőrző Program.

 

Nyomtatási kép