Barion Pixel

Home
2022. augusztus 17. szerda |h k sze cs p szo v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
 
December 13. vasárnap, 09:00 - 19:00
Fánk Kihívás - Add tovább!
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.

Mi jut eszünkbe elsőre a Hanukáról? Persze, hogy a fánk!

Ezennel kihirdetjük a JCC Budapest – Bálint Ház Első Fánk kihívását!

Ha te is annyira szereted a fánkot, mint mi, oszd meg másokkal is remekműved. Mi összekötjük a fánksütő családokat, és együtt létrehozzuk a leghosszabb hanukai fánkláncot!

Mit kell tenned? Először regisztrálj (legkésőbb december 10-ig), lásd alább. Ezután mindenkinek kisorsolunk egy másik, szintén regisztrált családot! Vegyétek fel velük a kapcsolatot és egyeztessetek időpontot.

December 13-án, vasárnap pedig lepjétek meg őket az otthon sütött fánkjaitokkal és várjátok családi körben a nektek készült meglepetést az előre megbeszélt időpontban!

Ha szeretnétek részt venni a fánkláncban, itt jelentkezzetek.

És addig is, segítünk a Hanukai készülődésben! MINDEN, amire szükséged lehet, egy weboldalra gyűjtve, hogy ebben a nehéz évben is legyen ünneplés, csoda és fény az otthonodban is: kattints ide a részletekért! 

 
 
Szervező 

A program fő támogatója a Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (MAZS), amely 1991-ben jött létre, a The American Jewish Joint Distribution Committee (JDC) magyarországi szervezeteként. Hazánk legnagyobb zsidó humanitárius szervezete kiemelten közhasznú szervezet,  célja, hogy hozzájáruljon a zsidó identitás kialakításához és megtartásához. Küldetése 26 éve változatlan: jóléti és szociális programok keretében elsősorban idős holokauszt-túlélőknek és rászoruló gyermekes családoknak nyújt segítséget. Ezen felül közösségépítő és önkéntes programokat szervez. Az elesettek iránti felelősségvállalást évről évre nagyobb energiákkal, ám kifinomultabb eszköztárral valósítja meg, amely a támogatottak testi és lelki egészségét egyaránt szem előtt tartja.

Az alapítvány jelenleg három fő területen – Szociális támogatás, Közösségépítő programok és Általános humanitárius programok – 9 programot működtet: Bálint HázHolokauszt Túlélők ProgramjaIntergenerációs ProgramJaffe Zsidó CsaládsegítőJudafest Utcafesztivál és Zsidó Filmfesztivál (ZSIFI)Narancsliget Adományközpont és Női Egészségmegőrző Program.
Ingyenes program.
Ajánló: