Barion Pixel

Home
2022. augusztus 8. hétfő |h k sze cs p szo v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
 
Június 7. hétfő, 18:00 - 19:00
Bibliodráma felnőtteknek Fricivel
Debóra
Jegyfoglalás
Kérjük, adja meg kötelező adatait (e nélkül a foglalás érvénytelen!)

Kérjük nyomtassa ki a visszaigazolt e-mailt. Jegyét ennek birtokában tudjuk biztosan kiadni!

Ajánlás
Kérjük adja meg adatait.

Szórakoztató TóraÓra felnőtteknek Fricivel hétfőnként 18:00-tól

Bibliodráma??? Igen Bibliodráma!

A bibliodráma során a csoporttagok bibliai történeteket eljátszva, egy-egy kiválasztott résztvevő szerepébe bújva élik át a bibliai történetek helyzeteit, kapcsolatait, mélységeit, és saját bőrükön megtapasztalják a történet nekik szóló üzenetét.

Ezekről fogunk beszélgetni Fricivel. Ezekhez pedig nem lesz semmi másra szükséged, csak a fantáziádra.

 

Csatlakoznál? Várunk Téged is! Ide kattintva csatlakozhatsz:

https://us02web.zoom.us/j/88407930309

 
 
 
A foglalkozások témái:
  • Április 12. Júda és Támár - Fátyolok és elkendőzés, utódlás és meglepetés. Milyen érzés, amikor a “fagyi visszanyal”?
  • Április 19.  Rút Könyve - Sávuotra készülve belemerülünk a Tánách egyik legszebb történetébe, átéljük Náomi keserűségét, Rút hűségét és egy “happy end”-es történet összes fordulatát.
  • Április 26. Rút Könyve - Sávuotra készülve belemerülünk a Tánách egyik legszebb történetébe, átéljük Náomi keserűségét és Rút hűségét 
  • Május 10. Bátséva - A szerelmes nőből, a férjét megcsaló asszonyból hogyan lesz a trónörökös anyja? Milyen érzés Dávid király szeretőjének lenni? Egy szerencsés vagy egy erős és határozott nő.
  • Május 24.  - Salamon - A trónörökösből nagy király. Beleugrunk a bölcs szerepbe? Mitől vagy bölcs Salamon? Miből áll össze a bölcsességed? Milyen történet mesél rólad a legtöbbet? Hogyan gondolsz vissza apádra? 
  • Május 31. - Salamon és Sába - Felkavarta az életedet? Vizsgáztat? Milyen ránézni a gyönyörű idegenre? Felelsz a találóskérdésre? Ha igen, miért? 
  • Június 7. Debóra - Egy bíra, prófétanő, művész, akivel találkozunk. Különleges esemény egy ilyen nővel találkozni a Tánáhban. Debóra, milyen volt neked egy férfitársadalomban kitűnni? Mi kellett hozzá? Honnan nyerted erődet?
  • Június 14. Lót felesége - Egy nő az ábrahámi nagy családból. Csak arról ismerünk, hogy visszanéztél? Mit láttál, amikor visszanéztél? Kire, mire révedt a tekinteted? Mi várt volna rád, ha nem nézel hátra?
  • Június 21. Noé felesége - Milyen, hogy nincs neved? Fel akartál szállni a bárkára? Milyen egy megszállott férfi feleségének lenni? Mit éreztél, amikor bezárult mögötted a bárka ajtaja? Miről beszélgettetek Noéval esténként? Beszélgettetek egyáltalán? A feleség szemszögéből nézzük meg ezt az alapmesét, hátha új színek lesznek a szivárványban...
  • Június 28. Jiftáh - Nehemiá, milyen visszatérni a száműzetésből? Mitől van ilyen erőd és határozottságod? Milyen fogadtatásban részesültek a rendelkezéseid? Milyen vezetőnek lenni?
 
Ingyenes program.